Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zpracování projektové dokumentace - Požární zbrojnice pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů Turnov a přístupová komunikace - Turnov, Vesecko
Odesílatel Marcela Pilská
Organizace odesílatele MĚSTO TURNOV [IČO: 00276227]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.12.2021 15:47:27
Předmět Dodatečné informace č. 1

Dotaz č. 1: V podkladech není zřejmé jak je myšlena přeložka kanalizačního řadu . Vycházím ze studie, kde byla celá přeložka realizována na sousedním pozemku (tj. není předmětem této dokumentace, ale projektu IVC Turnov). Požární zbrojnice se připojuje do této kanalizace standardní přípojkou tj. objekt požární zbrojnice nevyžaduje přeložku kanalizace.
Prosím o vysvětlení, doplnění podkladu k délce a umístění zmíněné přeložky kanalizace.
Odpověď na dotaz č. 1:K uvedenému dotazu upřesňujeme:
Předmětem dokumentace bude zpracování přeložky splaškové kanalizace v úseku přes území tvořené parcelami p. č. 702/3, 702/1 a 708/12 v k.ú. Daliměřice. Nátok ze stávající kanalizace do přeložky se předpokládá na p.p.č. 702/3. Výtok z přeložky do stávající kanalizaci bude předmětem projektového řešení (předpoklad na p.p.č. 851/1, případně 976/3, 850/9). Schematické znázornění předpokládaného rozsahu přeložky znázorněno v souboru "prelozka_splaskove_kanalizace_SDH_Vesecko.jpg", který je přiložen jako příloha č. 2 těchto dodatečných informací.
Přeložka splaškové kanalizace bude vedená v navržené příjezdové komunikaci.
Řešení bude koordinováno s projektem Integrovaného výjezdového centra a projednáno s vlastníkem a provozovatelem kanalizace (Vodohospodářské sdružení Turnov a Severočeské vodovody a kanalizace, a.s.).
Zpracování dokumentace přeložky splaškové kanalizace bude v návrhu SOD naceněno samostatnou položkou- je přidána v upraveném návrhu SOD, kterou přiložte k vaší cenové nabídce.
S pozdravem Pilská Marcela


Přílohy
- Příloha č. 4 - Smlouva o dílo_upravená_2021-12-13.docx (41.47 KB)
- prelozka_splaskove_kanalizace_SDH_Vesecko.jpg (100.50 KB)